L’Ajuntament reconstrueix part del mur de l’Escola Sant Jordi

Comparteix

El mur de l’escola estava en mal estat a causa dels temporals. Ara es reconstruirà amb una actuació que tindrà ajuda econòmica de l’estat

La regidoria d’Obres i Serveis de l’Ajuntament de l’Ametlla de Mar ha iniciat els treballs de reparació del mur que delimita les instal·lacions de l’Escola Sant Jordi al carrer Hort d’Albacar.

Les obres consistiran a enderrocar el mur actual i reconstruir-lo completament. Es tracta d’un tram de 60 metres de longitud molt afectat pels aiguats i diversos temporals, sobretot en els sistemes de drenatge. L’actuació comptarà amb un 50% d’ajuts a càrrec de l’estat. Vicent Llaó és el regidor d’obres i serveis

L’Ajuntament ha esperat a la finalització del curs per a iniciar les obres amb l’objectiu de no perjudicar el desenvolupament del mateix i treballar amb total seguretat per l’absència d’alumnes i professorat.

Comparteix