Ja està disponible l’agenda de l’estiu 2022 amb tots els actes del mes de juliol

Comparteix

Es pot trobar a diferents establiments públics i privats i online a la web de Turisme.

Aquest dilluns s’ha començat a repartir l’agenda de l’estiu, corresponent al mes de juliol. Una guia de les activitats ludicoculturals i esportives que tindran lloc a l’Ametlla de Mar al llarg dels pròxims dies. L’agenda conté alguns dels actes clàssics de l’estiu que no hi poden faltar, com les nits de cinema a la fresca, la cantada d’havaneres o les demostracions i activitats esportives a les platges.

Si parlem del Cinema a la Fresca, les projeccions tornen al parc del Bon Repòs amb sessions els dimarts 12, 19 i 26 a les 22.00 h i les pel·lícules “A todo Tren”, “Space Jam” i “Jungle Cruise”, respectivament.

També s’han organitzat diversos tallers infantils a la plaça Joan Miró, a partir de les 18.30 h. El primer, el dia 6 de juliol, el protagonitzarà l’Associació de Dones Endavant amb el taller “Agulles de pit”. La resta tindran lloc els dimecres 13 de juliol, “Slime” i el 27, el contacontes “Luna descobreix les emocions”.

Entre els actes del mes de juliol, també destaca el concert del quartet de saxos “Kebyart” del calero Pere Méndez, que tindrà lloc el dia 29 de juliols a les 19.00 h al port pesquer, la XXIX Cantada d’Havaneres amb els grups Baladra i Olla Barrejada, el 16 de juliol a les 22.30 h a la platja de l’Alguer o el concert d’estiu de la Banda de la Cala, el 15 de juliol a les 22.00 h a l’amfiteatre del Passeig Marítim.

Menció a part mereixen les competicions i activitats esportives a les platges. Els dies 8 i 9 a la tarda, tindrà lloc el Torneig de Futbol Platja Sènior a Pixavaques i el dia 16 de juliol a partir de les 9.00 h del matí a la mateixa platja, el Torneig de Futbol Platja Júnior i a la tarda el Torneig femení.

Els divendres 15, 22 i 29 de juliol, a l’Alguer, tornen les classes de Zumba Beach , sense oblidar l’assaig obert de la batucada Kalakatà el dia 17, i les demostracions de Twirling del 24 i de gimnàstica rítmica el 31 de juliol a la plaça Nova.

La novetat esportiva serà el torneig de bàsquet 3×3 que tindrà lloc el dia 30 de juliol a partir de les 18.00 h al parc del Bon Repòs. El regidor de Festes, Jordi Llaó, considera que s’ha fet un programa per a tots els gustos.

A banda, l’agenda també conté la informació de les exposicions que acollirà el Centre d’Interpretació de la Pesca i d’altres activitats turístiques municipals. Es pot trobar en format paper a diferents establiments públics i privats o en format online a la web de Turisme.

Comparteix