‘Twins’ guanyen les 12 hores de Sant Pere de Futbol Sala

El Torneig de Futbol Sala 12 hores de Sant Pere es va celebrar el dissabte amb la participació de set equips.

El vencedor va ser l’equip de ‘Twins’ després d’imposar-se a l’equip de la ‘Subhasta de l’Estany‘.

El Poliesportiu Municipal Galetet de l’Ametlla de Mar ha acollit, aquest dissabte, amb molta expectació per part dels aficionats al futbol, el Torneig de Futbol Sala 12 hores de Sant Pere, organitzat per la SCER de l’Ametlla de Mar i amb la participació de set equips.

El guanyador del torneig va ser l’equip de ‘Twins’, que es va imposar en una emocionant i disputada final a l’equip de la ‘Subhasta de l’Estany’ per 1 gol a 0. Abans, però, ‘Twins’ s’havia classificat després de derrotar a les semifinals al 860 per 7 gols a 0, mentre que la ‘Subhasta de l’Estany’ s’havia imposat als ‘Gremlins’ per 2 gols a 0.

A la final de consolació, ‘Gremlins’ es va emportar el tercer lloc en imposar-se per 3 a 5 a l’equip del 860. Rafel Aixart, president de l’entitat organitzadora, es mostra satisfet de com va anar el torneig.

Cal recordar que el guanyador es va emportar 400 € de premi, 200 € el segon classificat i 120 € el tercer.

Les 12 hores de Sant Pere de Futbol Sala van ser organitzades per la secció esportiva de la SCER de l’Ametlla de Mar amb la col·laboració de l’Ajuntament de l’Ametlla de Mar i la Confraria de Pescadors Sant Pere.