La rítmica calera acomiada la temporada a la final nacional dels Jocs Esportius

Comparteix

La secció de gimnàstica rítmica de l’AME de l’Ametlla de Mar va participar dissabte a les finals individuals i de conjunts dels Jocs Esportius Escolars de Catalunya que es van celebrar a Amposta.

La gimnasta local Eila Gimeno va classificar-se a la 8a posició a la Final Nacional dels Jocs Esportius Escolars de Catalunya Individual que es va disputar a la capital del Montsià el passat dissabte. Per la seva part, el quartet Aleví va classificar-se a la 5a posició. El quartet està format per Irene Escoda, Clàudia Soler, Marta Alcantara i Berta Martí. Tere Llambrich és la coordinadora de la secció de rítmica de l’AME de l’Ametlla de Mar

D’aquesta manera la secció de gimnàstica rítmica de l’AME de l’Ametlla de Mar s’acomiada de la competició fins a la temporada vinent.

Comparteix