En marxa la recollida de llibres de l’Institut Candelera

Comparteix

L’associació de pares i mares s’encarrega d’aquesta iniciativa que es farà fins aquest dimecres, 22 de juny.

Fins a l’agost es podrà fer el pagament de la quota de l’AMPA i gràcies a aquesta iniciativa els alumnes eviten el malbaratament i s’estalvien gran part del cost dels llibres.

L’AMPA ha començat a fer la recollida anual de llibres de l’ESO. Gràcies a aquesta iniciativa, els alumnes poden aconseguir els llibres d’educació secundària més barats i evitant el malbaratament de material escolar. Quan es retornen els llibres, l’AMPA s’encarrega de revisar si aquests estan en correcte estat i de fer una previsió de llibres nous a comprar.

La quota d’enguany és de 190 euros per alumne. En aquesta, s’inclouen 150 euros per als llibres, la meitat del que costarien habitualment i llicències digitals. 20 euros seran per la quota de l’AMPA i la resta per quaderns de l’institut i l’assegurança escolar. El sobrant es donarà al centre per ajudar a finançar excursions, viatges de final de curs o necessitats bàsiques com la calefacció

El pagament s’ha de fer abans del mes d’agost i a l’hora de fer-ho hi haurà un descompte de deu euros si es fa abans del 30 de juny.

Montse Brull és la presidenta de l’AMPA de l’Institut Candelera.

L’AMPA de l’Institut Candelera recollirà els llibres fins aquest dimecres. Tots aquells que hagin de fer la devolució, la podran fer al migdia de 12 a 2 i en el cas de demà dimecres també es podran a la tarda de 17 a 19 h.

El lloc de devolució és la cantina de l’Institut, on es pot accedir únicament per la porta lateral exterior d’emergència.

Comparteix