La calera Daniela Álvarez, doble campiona de Catalunya de Natació

Comparteix

La secció der Natació de l’AME de l’Ametlla de Mar va assolir 4 podis a la Final de Catalunya dels Jocs Esportius Escolars que es va disputar a Tortosa, els millors resultats des que aquesta secció municipal es va posar en marxa.

Després dels bons resultats en les competicions comarcals i territorials, es van classificar 8 nadadors i nadadores per competir a les proves individuals, a més de dos equips per a les proves de relleus.

La natació calera va tornar de Tortosa amb quatre medalles, ja que foren quatre els integrants de l’expedició calera que van pujar al podi, una participació que Griselda Gaseni, coordinadora de la secció, qualifica d’històrica.

En el cas de Daniela Álvarez, es va proclamar campiona de Catalunya per partida doble en categoria prebenjamí tant de 25 m crol, com de 25 m braça. A més, Ian Margalef es va proclamar subcampió en categoria infantil en la prova de 100 m esquena, després d’entrar a la 2a posició. L’altre podi correspon a la 3a posició de Núria Piñol Segarra a la categoria cadet, també en la prova de 100 m esquena.

Comparteix