Comença l’asfaltatge dels carrers de Tres Cales

Comparteix

Es calcula que les obres estiguin pràcticament enllestides a principis de juliol.

Les obres d’asfaltatge d’una part important dels carrers de la urbanització Tres Cales van començar el passat dia 13 de juny i es calcula que estiguin pràcticament enllestides a principis de juliol, procurant que causin el mínim de molèsties possibles als veïns.

Les obres s’han distribuït en tres parts, la primera que consisteix a netejar els carrers, picar els clots i guals i tasques de preparació. Aquest procés és el que s’ha estat fent fins aquest divendres, dia que en alguns carrers ja ha començat la pavimentació, concretament als carrers 14, Brollador, Travessera de Ribamar, Ribamar, 18, Llebre, Llebre tram 2, Hivernacle, Av. del Mar i Cala Vidre(Tram piscina-Olivera).

Mentre han durat els treballs de preparació, les afectacions de trànsit no han passat d’algunes petites restriccions temporals. Sí que mentre durin els treballs d’asfaltatge, es limitarà l’estacionament i el pas de vehicles.

La majoria dels carrers afectats quedaran pavimentats el dia 23 juny, salvant les excepcions dels carrers 1, Av. Calaforn i Av. 3 Cales, que no ho faran fins al dia 28 de juny. Posteriorment, es rematarà l’asfaltat amb l’aixecament de les tapes del sanejament, sense que això faci necessària a limitació ni del trànsit ni de l’estacionament. Jordi Gaseni és l’alcalde de l’Ajuntament de l’Ametlla de Mar.

Els treballs quedaran conclosos el dia 1 de juliol.

Les obres d’asfaltatge d’aquests carrers suposen una inversió de 231.769 euros a través del Pla d’Actuació Municipal (PAM) de la Diputació de Tarragona i s’aplicaran 18.339 m² d’aglomerat asfàltic.

Comparteix