La Cala recupera aquest cap de setmana la Processó de Corpus Christi

Comparteix

Aquest cap de setmana veïns i entitats tornen a col·laborar per decorar, durant la tarda i la nit de dissabte, els carrers de La Cala amb motiu de la processó de Corpus Christi. Fa dos anys que no es feien les catifes ni la processó a causa de la pandèmia. L’Ametlla de Mar recupera aquest acte que ja fa més de 30 anys que se celebra.

Les catifes que es podran veure seran acolorides i els seus dissenys estaran inspirats en diferents temes, com la natura o la Mare de Déu de la Candelera depenent del carrer on estiguin ubicades.

En la creació de les catifes per al Corpus d’enguany s’hi han implicat veïns, l’Ajuntament, alumnes de l’institut, que han dissenyat catifes, entitats culturals i voluntaris. Maite Boquera, regidora de Turisme fa una crida perquè més gent s’animi a col·laborar en l’elaboració d’aquest d’art efímer.

La processó pels carrers engalanats repetirà el recorregut habitual i mantindrà el mateix format que altres anys. A les sis de la tarda hi haurà la missa oficiada per primer cop pel mossèn Ferran Aspa i en acabar, cap a les set, sortirà la processó acompanyada per la banda de música de La Cala. El recorregut començarà a la plaça de l’Església i passarà pels carrers Bruc, Andreu Llambrich, Llibertat, Pau Casals, Plaça Nova, Prim, i tornarà al carrer Bruc. Hi participaran 6 nens i 4 nenes de L’Ametlla de Mar que van fer la comunió el dissabte 14 del passat mes de maig.

Comparteix