El pàdel calero acumula la 3a derrota consecutiva davant del Marcambrils

Comparteix

L’equip federat de pàdel del Club de Tennis de l’Ametlla de Mar va perdre diumenge passat per 2 a 1 davant del Marcambrils en el partit de la 13a jornada disputada a les pistes del CEM la Cala.

La parella formada per Antonio Callau i Ivan Fernández va guanyar el seu partit per un doble 6 a 1, sumant un punt molt valuós. En canvi, Jordi Boyer i Marc Medrano es van apuntar la primera partida 6 a 4, però van acabar perdent les dos posteriors 3 a 6 i 5 a 7. Igual va passar amb la parella Jordi Torres i Aitor Lallana, que va guanyar la primera per 7 a 5, però va perdre les dos següents per 3 a 6 i 5 a 7.

Tot i la derrota, el punt aconseguit, els permet mantenir-se a la 2a posició de la classificació amb 22 punts. Ara arriba l’aturada de la competició durant els mesos d’estiu i no es reprendrà fins a la segona quinzena de setembre, que s’enfrontaran a les pistes del Club Esport E de Vinyols que és el seu més immediat perseguidor a només un punt de diferència.

Jordi Torres és component de l’equip de pàdel.

Amb la derrota d’aquesta setmana els de l’Ametlla de Mar sumen tres partits perduts de manera consecutiva, davant de Bahia Mar de la Ràpita, Serramar d’Alcanar i aquesta setmana davant del líder el Marcambrils.

Comparteix