Una errada inicial posterga al conjunt júnior de rítmica a la 7a posició

Comparteix

El conjunt júnior de la secció de gimnàstica rítmica de l’AME de l’Ametlla de Mar va igualar la 7a posició de la 2a fase, en la seva tercera participació en la Copa Catalana de Conjunts per als nivells 4, 5, 6 i 7 i 8 que va tenir lloc a les instal·lacions del Gimnàstic de Tarragona.

El conjunt calero, format per Irene Gusils, Anna Vilabrú, Mariona Ferreiro, Cloe Gonzalvo i la rapitenca Mariona Mora, va cometre una errada a l’inici i tot i la seva recuperació, ja no va poder millorar la nota.

Tere Llambrich és coordinadora de la secció de rítmica.

Les caleres van fregar el podi amb una 4a posició a la 1a fase a Cerdanyola del Vallès, van obtenir una 7a posició a la 2a fase de Torredembarra i una altra 7a posició a la 3a fase de Tarragona.

El dia 18 i 19 de juny tindran lloc a Amposta les finals nacionals dels Jocs Esportius Escolars de Catalunya per a les quals estan classificades Eila Gimeno en categoria infantil nivell 2 i el Quartet aleví format per Irene Escoda, Clàudia Soler, Marta Alcantara i Berta Martí.

Comparteix