L’Emma a la recta final d’un curs marcat per la música al carrer

Comparteix

El centre valora molt positivament aquest any escolar en que s’han pogut recuperar moltes activitats i ja prepara tallers i representacions per al juliol.

L’Escola de Música de l’Ametlla de Mar tanca un curs en què ha pogut oferir de nou moltes activitats, algunes d’elles recuperades de l’època pre-pandèmia.

El centre s’havia proposat enguany fer més activitats a l’exterior. Durant el curs s’han fet assajos al carrer, intercanvis amb altres escoles musicals ebrenques com la del Perelló o la d’Ulldecona i audicions al centre d’interpretació de la pesca. Pel que fa a les sessions de portes obertes s’han recuperat i s’han ampliat.

Anna Vizcarro, cap d’estudis del centre, en fa una valoració molt positiva del curs i de la implicació que hi ha hagut per tornar a la normalitat.

Tot i que ja s’acaba el curs, l’EMMA encara la recta final amb diferents activitats, entre les quals destaca un taller de percussió corporal a càrrec de l’artista i musicoterapeuta Santi Serratosa. La proposta, que estarà oberta a tothom amb inscripció prèvia, permetrà treballar el ritme a partir del cos i així potenciar la mobilitat.

També hi ha una passejada musical pel nucli de l’Ametlla de Mar programada pel 21 de juny, que consistirà en una petita cercavila on s’aniran incorporant cada vegada més músics fins a arribar a la Sala SCER, on estaran els pianos i es farà el concert final.

Durant la primera quinzena de juliol, l’escola també durà a terme els tallers d’estiu que comportaran la implicació de tots els alumnes del centre i que culminaran en la cantata final ‘El somriure de la princesa’, que té previst representar-se el 15 de juliol al parc del Bon Repòs.

L’escola de música ja pensa en el pròxim curs on hi haurà novetats com l’ampliació de grups. Fins al 15 de juliol es mantindrà oberta la matrícula.

Comparteix