Aquestes jornades van finalitzar el passat diumenge i les pròximes, seran a l’octubre.
Del 3 al 12 de juny, s’han pogut degustar els fideus rossejats a una quinzena de restaurants de l’Ametlla de Mar. A més, paral·lelament també ha tingut lloc la Ruta de la Tapa Marinera a una desena de bars del municipi. Unes jornades que es van tancar, aquest diumenge, amb unes xifres molt positives.
En total, s’han servit 1.190 menús en els catorze restaurants participants a les Jornades Gastronòmiques. D’altra banda, els tretze bars participants a la Ruta de la Tapa Marinera han servit 1.890 amb peix i marisc del municipi.
La regidora de Turisme, Maite Boquera, valora positivament aquesta cita gastronòmica.
El premi per la millor Tapa Marinera 2022 ha estat pel Restaurant Merino. En segon lloc, empat entre els Restaurants Antic Casino 1917 i l’Ancla i en tercera posició, Cala Cris.
Ara, les pròximes jornades ja són a l’octubre, del 7 al 16 amb l’arrossejat i el peix de la llotja com a protagonistes.