Canvi de tarifes als pàrquings locals i descomptes per comprar al comerç local, a partir d’aquest dijous

Comparteix

A partir d’aquest dijous, 16 de juny i fins al 14 de setembre, canvien les tarifes als pàrquings locals, adaptades a la temporada d’estiu.

A partir d’aquest dijous, tant el pàrquing soterrat Escoles Velles com el pàrquing en superfície Llibertat adaptaran els seus horaris i tarifes a la temporada d’estiu. A més, també començaran a aplicar els habituals descomptes per les compres als comerços locals.

Per una banda, la gratuïtat d’aparcament pels abonats al pàrquing en superfície Llibertat passarà de les 6 hores actuals a les 3 hores, fins al 14 de setembre.

Al llarg d’aquest mateix període, les tarifes per aparcar de 9.00 h a 00.00 h, passen dels 0,50 €/h actuals, a l’1,00/h €, amb un increment de fins a 3 €/h a partir de la 3a hora d’aparcament, com ja passa la resta de l’any. A partir de les 00.00 h i fins a les 09.00 h, la tarifa passa de 0,25 €/h a 0,50 €/h, sense limitació dins d’aquesta franja horària.

Si parlem de l’aparcament soterrani Escoles Velles, aquest dijous també canvien les tarifes, passant de l’1 €/h actual a l’1,80 €/h fins al 14 de setembre.

Descomptes per compres al comerç local

A la vegada que s’apliquen els increments de les tarifes d’aparcament corresponents a la temporada alta, l’Ajuntament de l’Ametlla de Mar també posa a l’abast dels usuaris, eines per a poder reduir els imports finals per la utilització dels aparcaments.

Comprant als comerços locals i amb la presentació dels tiquets, es poden obtenir minuts de descompte a l’aparcament soterrani Escoles Velles, sempre que s’utilitzin el mateix dia que s’ha fet la compra. Maite Boquera és la regidora de Turisme, Comerç i Civisme.

D’aquesta manera, per la compra d’un import mínim de 5 € s’aconsegueixen 15 minuts d’aparcament gratuïts i per la compra màxima de 75 € fins a 2 hores gratuïtes.

L’objectiu d’aquesta campanya, a més de reduir l’import dels aparcaments, és afavorir al comerç local a través de facilitar l’aparcament dels potencials clients.

Comparteix