Enjoy Calafat i Peixos Guzmán reben ajuts del GALP 2021

Comparteix

Les dues empreses caleres han estat reconegudes per l’entitat per la seva contribució a l’Estratègia Marítima de Catalunya per part de la direcció general de Política Marítima i Pesca Sostenible. Des del 2016 el GALP ha donat suport a un total d’11 projectes del municipi.

L’empresa de lloguer d’embarcacions nàutiques Enjoy Calafat i la Peixateria Peixos Guzmán han rebut una subvenció a través del Fons Europeus Marítims i de la Pesca (FEMP) al GALP Terres de l’Ebre en la convocatòria 2021. Les empreses han presentat projectes que les han fet mereixedores d’aquest reconeixement per la seva contribució a l’Estratègia Marítima de Catalunya. Aquesta té l’objectiu de desenvolupar el potencial de l’economia blava en el litoral català, garantint l’equilibri social i territorial per conservar i utilitzar els mars i oceans de manera sostenible.

Enjoy Calafat ha estat reconeguda per un projecte d’activitats de turisme nàutic al territori i Peixos Guzmán per la modernització de l’empresa amb l’adquisició d’un vehicle i la creació d’un web online de turisme. Les empreses premiades van rebre un diploma en mans de Sergi Tudela, director general de Política Marítima i Pesca Sostenible, durant la Jornada de Desenvolupament Local Participativa, el passat dimecres a Deltebre.

A la convocatòria es van presentar dos projectes més de La Cala, un de la promotora nàutica Lurdes Núñez que proposa la dinamització d’esports nàutics i aquàtics vinculada a actius del territori i una altra, que no es va arribar a executar, també vinculada a aquesta mateixa activitat al port del municipi.

Joan Alginet és el gerent del GALP.

Des del 2016, el Galp ha donat suport a 11 projectes de l’Ametlla de Mar d’un total de 117 de les Terres de l’Ebre, on han repartit fins a 2,3 milions d’euros.

Comparteix