4 podis i molta activitat Club Patí l’Ametlla de Mar

Comparteix

Dissabte, Hannah Pallarès i Meritxell Flores participaran en l’Open BCN Avançat pels nivells 8, 9 i 10 que tindrà lloc a Canet de Mar, i Maria i Àngels Llaó, Mireia Manjón i Carme Arbó ho faran a la Final Nacional dels Jocs Esportius Escolars de Catalunya a Amposta.

El Club Patí l’Ametlla de Mar va assolir 4 podis a l’Open TGN Promoció que es va disputar dissabte passat al Poliesportiu Municipal Galetet, amb la participació de patinadores i patinadors dels nivells 1, 2, 3 i 4.

La patinadora Xènia Cèsar va classificar-se a la 1a posició a la categoria benjamí nivell 4 i la van acompanyar al podi, Iris Aliau a la 2a posició i Carla Monforte a la 3a, completant un podi totalment calero.

L’altre podi el va aconseguir Daniela Pérez a la categoria benjamí nivell 3
En total, van participar nou patinadores locals i un patinador.

Neus Pallarès, monitora del Club Patí l’Ametlla de Mar, va donar per bons els resultats.

A més, el quintet de secundària va obtenir la 4a posició a la Final Nacional dels Jocs Esportius Escolars de Catalunya de grups xou que es va celebrar al Vendrell, tot i el contratemps que va suposar la indisposició d’una de les components un dia abans, cosa que va obligar a improvisar amb una altra patinadora, que va haver d’assajar i aprendre’s la coreografia en 48 hores.

El Club Patí l’Ametlla de Mar té diversos compromisos aquest cap de setmana pròxim. Divendres està prevista una exhibició a l’Escola Sant Jordi. I dissabte, per una banda, Hannah Pallarès i Meritxell Flores participaran en l’Open BCN Avançat pels nivells 8, 9 i 10 que tindrà lloc a Canet de Mar, i Maria i Àngels Llaó, Mireia Manjón i Carme Arbó ho faran a la Final Nacional dels Jocs Esportius Escolars de Catalunya a Amposta.

Comparteix