Des d’aquest divendres, una desena d’establiments locals llueixen decoració marinera

Comparteix

És la segona edició d’aquesta mostra d’aparadors que es duu a terme a  l’estiu.

L’Ajuntament de l’Ametlla de Mar, mitjançant la Regidoria Comerç, ha convocat la segona mostra d’aparadors i decoració interior a una desena d’establiments del municipi amb la voluntat promoure i incentivar el comerç local. La mostra s’allargarà, com a mínim, fins al 15 de juliol.

‘Benvingut estiu! L’Ametlla de Mar, Vila Marinera’ és el nom d’aquesta mostra que enguany estarà ambientada amb el món de la mar, amb articles mariners i pescadors. Una temàtica que s’ha escollit amb motiu de la certificació de la població com una Vila Marinera de les Terres de l’Ebre i de l’Agència Catalana de Turisme, i el retorn de l’organització enguany de la Fira de la Mar.

Maite Boquera és la regidoria de Turisme, Comerç i Civisme.

En total, 9 comerços i establiments de restauració hi participen: Esmeralda, El Molí dels Avis, Òptica Punt Visual, Eva Vestuari Laboral, Casa Consarnau, Estanc Casa Creixenti, Llibreria Sant Jordi, Carmen Blanch Designs i Lluna Xics.

Per poder seguir la mostra, l’Àrea de Turisme, Comerç i Civisme ha editat un plànol amb la ubicació de tots els establiments participants, publicat a la pàgina web i a les xarxes socials.

Comparteix