El conjunt junior a la 3a fase de la Copa Catalana de Rítmica

Comparteix

Les caleres van fregar el podi amb una 4a posició a la 1a fase a Cerdanyola del Vallès i van obtenir una discreta 7a posició a la 2a fase de Torredembarra.

La secció de gimnàstica rítmica de l’AME de l’Ametlla de Mar participarà dissabte dia 11 de juny a la 3a fase de la Copa Catalana de Conjunts per als nivells 4, 5, 6, 7 i 8 que tindrà lloc a les instal·lacions del Gimnàstic de Tarragona.

L’entitat calera estarà representada pel conjunt júnior nivell 4 format per Irene Gusils, Anna Vilabrú, Mariona Ferreiro, Cloe Gonzalvo i la rapitenca  Mariona Mora que substituirà a l’absent Mariona Vila.

Les caleres van fregar el podi amb una 4a posició a la 1a fase a Cerdanyola del Vallès i van obtenir una discreta 7a posició a la 2a fase de Torredembarra.

Tere Llambrich, coordinadora de la secció, espera una recuperació de les caleres en aquesta 3a fase.

El dia 18 i 19 de juny tindran lloc a Amposta les finals nacionals dels Jocs Esportius Escolars de Catalunya per a les quals estan classificades Eila Gimeno en categoria infantil novell 2 i el Quartet aleví format per Irene Escoda, Clàudia Soler, Marta Alcantara i Berta Martí.

Comparteix