La plaça Joan Miró acollirà aquest dissabte la Nit de Poesia al Carrer

Comparteix

L’acte desvetllarà als guanyadors del 30è Premi de Narrativa Vila de l’Ametlla de Mar i del 13è Premi Nit de Poesia al carrer.

Aquest dissabte 11 de juny torna la Nit de Poesia al carrer, la vetllada literària organitzada per CalaCultura, que desvetllarà els guanyadors d’aquesta edició dels premis, que enguany ha comptat amb un total de 125 originals rebuts, procedents d’arreu de Catalunya, del País Valencià i de les Illes Balears.

CalaCultura lliurarà els premis als guanyadors del 30è Premi de Narrativa Vila de l’Ametlla de Mar i del 13è Premi Nit de Poesia al carrer, en aquest acte que tindrà lloc, com és habitual, a la plaça Joan Miró a partir de les 22h de la nit.  El premi és de 1.500 euros, amb l’afegit que les obres guanyadores són editades per Pagès Editors.

En el transcurs de la nit, intervindran diversos membres de l’organització de l’acte i els guanyadors que també oferiran una pinzellada de les seves obres. A més, la vetllada guarda sorpreses i interrogants que es coneixeran durant la nit. El coordinador de CalaCultura, Joan Callau, avança alguns detalls.

El Premi de Narrativa Vila de l’Ametlla de Mar i el de la Nit de Poesia al carrer són premis organitzats per CalaCultura amb la col·laboració de l’Ajuntament de l’Ametlla de Mar.

Comparteix