L’Aleví B acomiada la temporada amb dos derrotes a la fase final de la Copa Terres de l’Ebre

Aleví B
Comparteix

Els joves futbolistes caleros van acusar moralment la derrota inicial amb els rapitencs.

L’equip de futbol aleví B de l’AME de l’Ametlla de Mar no va poder accedir a la final de la Copa Terres de l’Ebre, després de perdre els dos partits de la triangular prèvia disputada a Camarles el passat dissabte dia 4 de juny.

Els de l’Ametlla de Mar van perdre el primer partit de la triangular davant de la Rapitenca D per 3 gols a 0 en un partit en què no van merèixer un resultat tan elevat, ja que els caleros, van mantenir l’1 a 0 fins minuts abans del final.

En el segon partit, els caleros van perdre amb el Jesús i Maria C per 5 gols a 0, eliminant qualsevol opció de passar a la final, en un partit en el qual, els joves futbolistes caleros, van acusar moralment la derrota inicial amb els rapitencs.

Lluís Vila és l’entrenador de l’Aleví B.

El campió va ser el Jesús i Maria C que es va imposar a la final al Gandesa B.

Comparteix