L’equip de pàdel queda eliminat de la Copa Catalunya

Ara, els caleros se centraran de nou en la lliga. Diumenge a les 11.00 h els caleros rebran a les pistes del CEM al Marcambrils, líder de la 4a Categoria.

L’equip de pàdel federat del Club de Tennis l’Ametlla de Mar va caure eliminat en segona ronda de la fase final de la Copa Catalunya de Pàdel de la 5a Categoria que es va disputar el passat cap de setmana a Santa Perpètua de la Mogoda.

Els caleros, exempts de la primera ronda per la seva condició de caps de sèrie, van caure per 2 a 1 davant del Bahia Mar de la Ràpita, un equip de la seva lliga amb qui ja van caure fa poques setmanes en aquesta competició i que el dia abans s’havia imposat al Club Tenis Casino de Vilafranca.

Enric Vila i Jordi Torres van caure per un contundent doble 6-0, Marc Medrano i Antonio Callau també van perdre 6-4 i 6-3, i Jaume Pijoan i Ivan Fernández van guanyar 3-6 i 2-6.

Els Rapitencs van ser els qui van acabar proclamant-se campions de la Copa Catalunya, després de deixar a la cuneta al NTC de Sabadell i el Dir Metasport de Polinyà a la final.

Jordi Torres és membre de l’equip de pàdel.

Ara, els caleros se centraran de nou en la lliga. Diumenge a les 11.00 h els caleros rebran a les pistes del CEM al Marcambrils, líder de la 4a Categoria amb 23 punts. Els caleros a manca de sis jornades, estan segons amb 21 punts. Cal recordar que els quatre primers pugen de categoria.