Victòria del filial de la Cala davant de la Fatarella en el comiat de Quintana

Comparteix

El partit també va servir per acomiadar l’incombustible capità Sergi Quintana, que als 33 anys deixarà la pràctica del futbol al final d’aquesta temporada.

L’equip de futbol filial de la S.C.E.R de l’Ametlla de Mar va guanyar divendres al vespre per 3 gols a 0 a la Fatarella en l’últim partit de la temporada a casa,  fet que es va aprofitar per homenatjar Sergi Quintana que penja les botes.

Els de l’Ametlla de Mar van ser millors que el seu rival des del primer moment. De fet, el gol de Dieter als 14 minuts de joc, els va donar la tranquil·litat necessària per a dominar el partit i el rival, tot i que no seria fins al minut 77 que el juvenil Julen Llambrich establiria el 2 a 0 de la tranquil·litat. En l’últim minut de partit, Xavier Khalifi va deixar el marcador en el 3 a 0 definitiu. Jordi Subirats “To”, és l’entrenador del filial.

No va ser fàcil, però si un bon partit del filial, que s’acomiadava de la seva afició aquesta temporada. El partit també va servir per acomiadar l’incombustible capità Sergi Quintana, que als 33 anys deixarà la pràctica del futbol al final d’aquesta temporada.

Els caleros, que estan 9 s a la classificació amb 50 punts,  jugaran l’últim partit de lliga el pròxim divendres a les 20.30 h al camp del Perelló B, que és 2n per la cua amb 22 punts.

Comparteix