400 participants i molta calor a la Half 100% de l’Ametlla de Mar

Cal destacar la participació de les triatletes locals, Martina Comes Escoda que va quedar a la 4a posició amb un temps de 02.54.57 i de Glòria Martínez Ollé, que va entrar en 15a posició amb un temps de 03.30.55.

Juan Miguel Estevan, amb poc menys de 4.30 h (04.28.37), va ser el guanyador absolut del Triatló Half 100% que es va disputar diumenge a l’Ametlla de Mar. Els prop de 400 participants van haver de cobrir en la modalitat 100% Tri, 1.900 metres nadant, 90 km en bicicleta i 21 km de cursa a peu.

El segon classificat va ser Sergio Garcia amb un temps de 04.32.06 i en tercera posició va entrar Jesús Ramon Ortin amb 04.35.14.

Pel que fa a la categoria femenina, la primera dona va ser Sílvia Toscas amb un temps de 04.55.11, seguida d’Alessia Bertolino amb 05.21.21 i Núria Ciuró amb 05.26.13.

En la modalitat olímpica, és a dir, 1.500 metres nadant, 40 km en bicicleta i 10 km de cursa a peu, es va imposar Amaury Dehez amb un temps de 02.09.51, seguit de Raúl Lorenzo amb 02.12.52 i d’Ivan Limia amb 02.16.20.

Pel que fa a les dones, la primera classificada va ser Clara Marcuard amb un temps de 02.39.43, seguida de Mireia Masip amb 02.41.31 i de Diane Specogna amb 02.46.39.

Cal destacar la participació de les triatletes locals, Martina Comes Escoda que va quedar a la 4a posició amb un temps de 02.54.57 i de Glòria Martínez Ollé, que va entrar en 15a posició, amb un temps de 03.30.55.

La natació en aigües obertes va fer un recorregut a la zona del Passeig Marítim i la platja de l’Alguer. El trajecte en bicicleta va transcórrer entre el Passeig Marítim i la zona de l’Almadrava, accedint per la carretera de l’Empalme i Mas Platé.

Finalment, els triatletes van cobrir un recorregut entre la zona de boxes a l’aparcament del port pesquer, l’espigó del port de les barques d’arrossegament i les tonyineres, i la platja de Pixavaques, a través del passatge inferior del passeig marítim i Ribers Altes 2 fase per la carretera de Roques Daurades.