L’Ametlla de Mar promocionarà el turisme nàutic, el comerç i la gastronomia en la 8a Fira de la Mar

Comparteix

Serà aquest cap de setmana 10, 11 i 12 de juny.

El diumenge 12 de juny, la Fira acollirà la celebració de la Diada dels Fideus i el seu popular concurs gastronòmic.

El port de l’Ametlla de Mar serà l’escenari de la 8a edició de la Fira de la Mar, durant el 10, 11 i 12 de juny. Un cap de setmana ple d’activitats destinades a  promocionar el turisme nàutic, el comerç i la gastronomia local per posar en valor la tradició marinera del municipi.

La Fira estarà formada per una vintena de casetes de fusta on s’instal·laran comerços locals per exposar els seus productes i també empreses de turisme nàutic que oferiran ofertes i descomptes de les seves activitats.

Una mostra que anirà acompanyada de l’animació de la Xaranga Suquet Calero i de diverses actuacions musicals com el vermut electrònic amb Ikany Dj dissabte al migdia, el concert del grup local de The Baldats dissabte al vespre, les havaneres amb La Vella Lola diumenge al vespre, i diversos tallers mediambientals, parc lúdic pels infants, atraccions infantils ecològiques i titelles durant tot el cap de setmana.

El diumenge 12 de juny, la Fira posarà en valor la gastronomia local amb la celebració de la 29a Diada dels Fideus Rossejats, durant la qual es podrà degustar aquest plat típic mariner acompanyat de vins d’una desena de cellers de la DO Terra Alta. La Confraria de Pescadors també instal·larà un estand de degustacions de peix de la Llotja. Durant el matí tindrà lloc el tradicional concurs popular dels fideus rossejats. Maite Boquera és la regidora de Turisme.

Paral·lelament, des del passat divendres i fins al diumenge 12, els restaurants i bars de la població ofereixen menús gastronòmics i tapes de les Jornades Gastronòmiques dels Fideus Rossejats i la Ruta de la Tapa Marinera.

Tota la informació es pot consultar a www.visitametllademar.com i a les xarxes socials de Turisme de l’Ametlla de Mar.

Comparteix