7a posició de la rítmica calera a la Copa Catalana de Conjunts

Comparteix

Diumenge dia 29 va tenir lloc al Poliesportiu Municipal Galetet la Trobada de Gimnàstica Rítmica del Baix Ebre.

El Conjunt junior nivell 4 de la secció de Gimnàstica Rítmica de l’AME de l’Ametlla de Mar va obtenir la 7a posició a la 2a fase de la Copa Catalana de conjunts que va tenir lloc dissabte passat dia 28 de maig a Torredembarra.

Les caleres no van estar tan encertades com a la 1a fase que es va disputar a Cerdanyola del Vallès, on es van quedar molt prop del podi, aconseguint la 4a posició. Tere Llambrich és la coordinadora de la secció de Rítmica de l’AME de l’Ametlla de Mar.

Ara les de l’Ametlla de Mar hauran d’esperar a la 3a fase que tindrà lloc l’11 de juny a les instal·lacions del Nàstic de Tarragona.

El conjunt junior està format per les gimnastes Anna Vilabrú, Irene Gusils, Maria Ferreiro, Mariona Vila i Cloe Gonzalvo.

A més, diumenge dia 29 va tenir lloc al Poliesportiu Municipal Galetet la Trobada de Gimnàstica Rítmica del Baix Ebre, una jornada no competitiva, que va convocar a prop de 200 gimnastes de 10 clubs de la demarcació de Tarragona i nord de Castelló. Durant la trobada es va fer un acte molt emotiu de comiat de la gimnasta local Mar Colen que deixa la gimnàstica a causa dels estudis.

Comparteix