El Trofeu Valors de dissabte se solidaritza amb els afectats per la Neurofibromatosi

Comparteix

El Trofeu està pensat en format de trobada recreativa, ja que més enllà de si els partits es perden o es guanyen, no hi haurà format competició.

Dissabte tindrà lloc, al Camp Municipal d’Esports de l’Ametlla de Mar, la 5a edició del Trofeu Valors de Futbol base per a les categories benjamí i prebenjamí, aquest any amb finalitat solidària.

El Trofeu, que començarà a les 10 h del matí i s’allargarà fins a l’hora de dinar, està pensat en format de trobada recreativa, ja que més enllà de si els partits es perden o es guanyen, no hi haurà format competició de classificats per a semifinals o finals i tots els equips participants tindran el mateix trofeu commemoratiu. L’objectiu principal és que els joves jugadors gaudeixin del joc i poder recaptar fons per ajudar a la finalitat solidària escollida. Sílvia Argentó és coordinadora del futbol base de l’AME de l’Ametlla de Mar.

El Perelló, el Base l’Hospitalet de l’Infant i el Mora la Nova acompanyaran als Seitonillos de la Cala en categoria prebenjamí, mentre que en categoria benjamí, jugaran el Perelló, el Jesús Catalonia i el Camarles, juntament amb els Llobarrets de la Cala.

A través de rifes i donatius voluntaris, els diners recaptats aniran destinats a la investigació de la Neurofibromatosi, una malaltia minoritària que pateix una noia de la població.

Comparteix