Gran paper dels equips de futbol base en els tornejos del territori

Comparteix

Molt bon balanç dels tres equips, amb un trofeu de campió del cadet a Jesús i dos subcampions del benjamí a Camarles i l’aleví a Jesús i Maria.

Tres equips del futbol base de l’Ametlla de Mar, van participar aquest cap de setmana en tornejos repartits pel territori.

El Cadet va proclamar-se campió del Torneig de Jesús, després d’empatar 2 a 2 amb l’Alcanar a les semifinals i imposar-se als penals, i guanyar a l’amfitrió el Jesús Catalonia a la final per 1 gol a 0. Àlex Gómez és l’entrenador del cadet.

El benjamí Llobarrets també va fer un gran paper al torneig Porta del Delta de Camarles. A la fase de grups va empatar a 1 gol amb el Futbol Formatiu, va guanyar 1 a 2 al Camarles B i va imposar-se 2 a 4 a l’Escola Delta. A les semifinals va empatar a 0 gols amb el Perelló, passant a la final pels penals. La final la va perdre 5 a 0 amb el Camarles A.

Per la seva part, l’aleví també va arribar a la final al torneig de Jesús i Maria. Els caleros van guanyar 1 a 4 al Calafell, van empatar a 2 gols amb l’Hospitalet de l’Infant i a 0 amb el Torreforta, a quarts van guanyar 0 a 3 al Cambrils, a semifinals es van imposar 0 a 2 al Santes Creus i només van perdre a la final i per la mínima, 1 a 0 amb el Jesús i Maria. Lluís Vila és l’entrenador.

Molt bon balanç dels tres equips, amb un trofeu de campió del cadet a Jesús i dos subcampions del benjamí a Camarles i l’Aleví a Jesús i Maria.

Comparteix