Trobada de Rítmica del Baix Ebre, diumenge al matí al Galetet

Comparteix

La jornada s’iniciarà a les 10 h del matí i comptarà amb prop de 200 gimnastes.

El Poliesportiu Municipal Galetet acollirà, aquest diumenge a partir de les 10 h del matí, la Trobada de Gimnàstica Rítmica del Baix Ebre. Una jornada no competitiva que convocarà a prop de 200 gimnastes.

A més de l’AME de l’Ametlla de Mar, també hi prendran part altres entitats com el CR Xaloc de la Ràpita, CGR Costa Daurada de Vila-seca, CGR Costa Daurada de la Pobla de Mafumet, Reus Deportiu, R Sant Jaume, CR Miami Platja, CGR l’Ampolla, Gimnàs Gentsana de Vinaròs i Club Mabel de Benicarló.

Tere Llambrich, coordinadora de la secció de rítmica de l’AME, anima a la gent a assistir a la Trobada.

Les gimnastes locals faran una coreografia conjunta al final de la jornada, basada en la pel·lícula West Side Story.

Comparteix