El 1r equip de la Cala acomiada la temporada davant del Godall

Comparteix

El filial visita el camp del Jesús Catalonia B dissabte a les 16.30 h.

El 1r equip de futbol de la S.C.E.R de l’Ametlla de Mar jugarà l’últim partit d’aquesta temporada, aquest dissabte a les 18 h a casa davant del Godall. Els caleros amb la 7a posició assegurada volen deixar una bona impressió als aficionats.

Els de l’Ametlla de Mar s’acomiadaran de la seva afició amb la intenció de sumar una nova victòria. Els caleros, ja tenen assegurada la 7a posició a la lliga de 3a Catalana, i s’enfrontaran al Godall, equip que és 12è amb 26 punts i que ha pogut respirar en les darreres jornades pel més que probable descans de l’Amposta B, que segurament acompanyarà a l’Olímpic Mora d’Ebre i l’Alcanar a 4a Catalana.

Xavi Subirats és l’entrenador del 1r equip.

La junta del futbol ha previst en aquesta última jornada, diversos sortejos amb la col·laboració de diversos patrocinadors.

Per la seva part, el filial visita el camp del Jesús Catalonia B dissabte a les 16.30 h. A manca de tres partits per finalitzar la lliga els caleros volen millorar la 9a posició que ocupa ara. El partit te l’atractiu de la classificació, ja que caleros i jesusencs estan separats només per dos punts.

Amb la derrota de dissabte davant del Jesús i Maria B, va trencar la ratxa de sis partits sense perdre.

Jordi Subirats To és l’entrenador del filial.

Comparteix