La Cala no vol ser un invitat a la festa del Catalònia

Comparteix

El filial que milita a la 4a Catalana, juga dissabte a les 17 h a casa davant del Jesús i Maria B.

El 1r equip de futbol de la S.C.E.R de l’Ametlla de Mar juga dissabte a les 17.15 h al camp del Jesús Catalònia. Els caleros volen endarrerir l'”alirón” del líder, que amb un empat en te prou per proclamar-se campions.

L’objectiu dels caleros, sense res a perdre, és consolidar la 7a posició de la classificació i atansar-se a la 6a. En canvi, el Jesús Catalònia busca la victòria o com a mal menor, el punt que necessita per a proclamar-se campió de lliga davant de la seva afició.

Xavi Subirats és l’entrenador del 1r equip.

Per altra banda, el filial que milita a la 4a Catalana, juga dissabte a les 17 h a casa davant del Jesús i Maria B. Els caleros han sumat 14 dels últims 18 possibles, amb quatre victòries i dos empats en els últims sis partits, igualant el millor parcial del grup en els darrers cinc partits.

Jordi Subirats “To” és l’entrenador del filial.

Els caleros són 9ns amb 47 punts i tenen a tocar la 8a posició que ocupa el Tivenys a un sol punt, mentre que el Jesús i Maria B és 4t amb 62.

Comparteix