Es traslladen els contenidors del carrer Cervantes al solar dels Països Catalans

Comparteix

L’illa de contenidors que estava situada al carrer Cervantes s’ha traslladat al solar dels Països Catalans.

Aquest dijous, la brigada municipal de l’Ametlla de Mar ha traslladat els contenidors del carrer Cervantes al solar del carrer Països Catalans, els propietaris del qual, recordem que, van acordar, el passat mes de març, un contracte de lloguer amb l’Ajuntament a canvi de la seva adequació.

Durant el mes d’abril, la brigada municipal ha estat treballant per adequar aquesta parcel·la, d’uns 150 m2, que constava d’una planta baixa i un pati. Els treballs han consistit en l’enderroc de la paret principal, el sanejament, la construcció d’un sòl de formigó i la pintada de la resta de les parets.

En total, el solar acull una illa de sis contenidors de recollida selectiva de residus i pròximament, s’ampliarà a set, ja que està pendent l’arribada d’un contenidor de fracció orgànica.

L’objectiu d’aquest trasllat ha estat millorar el servei d’escombraries i de recollida selectiva i alhora donar millor imatge del municipi. El regidor de Medi Ambient, Vicenç Llaó, apunta que s’ha guanyat un espai molt més ampli per posar més contenidors i oferir un millor servei de recollida selectiva.

Ara, l’espai que ha quedat lliure al carrer Cervantes serà destinat a aparcament, per dues o tres places de vehicles. Per difondre aquest canvi i donar-lo a conèixer a tots els veïns i veïnes, s’han instal·lat cartells informatius a la zona.

Comparteix