Les restes de posidònia seran traslladades a l’abocador

Comparteix

Aquest dissabte i dilluns, les persones que ho vulguin podran anar a recollir les restes d’aquesta planta per utilitzar-la com a adob i se’ls oferirà la càrrega al seu vehicle propi.

La regidoria de Medi Ambient ha anunciat que la posidònia morta que s’ofereix com a adob a l’aparcament dels camions serà traslladada a l’abocador municipal. El trasllat es farà en dos dies i els que ho vulguin podran aprofitar l’ús de la maquinària per carregar aquestes restes al seu vehicle propi.

Enguany, l’Ajuntament de l’Ametlla de Mar ha posat a disposició dels veïns i veïnes, les restes de posidònia acumulades a les platges i que es van recollir en els darrers dies, per fer-les servir com a adob a les seves finques.

Han estat diverses les persones que han  anat a recollir aquestes restes de posidònia a l’aparcament dels camions, a l’entrada del poble. Aquest dissabte de 8 a 15 h del matí i dilluns durant tot el dia, la brigada municipal traslladarà les restes sobrants a l’abocador i les persones que ho vulguin, encara podran seguir disposant d’aquestes restes.

A més, durant els dies de trasllats, les persones podran aprofitar la disponibilitat de la maquinària de la brigada per carregar-ho al seu vehicle propi. Així ho explica el regidor de Medi Ambient, Vicent Llaó.

Comparteix