Finalitza la Mostra de Teatre La Cala de l’Ametlla

Comparteix

La cloenda serà dissabte a les 19.30 h a la sala SCER amb la representació de ‘No hay ladrón que por bien no venga’pel grup de teatre Quo Vadis de l’Hospitalet de l’Infant.

Aquest dissabte finalitza la Mostra de Teatre La Cala de l’Ametlla. L’última representació d’aquest cicle de teatre amateur serà ‘No hay ladrón que por bien no venga’ de Dario Fo.

Els encarregats de pujar a l’escenari seran el grup de teatre Quo Vadis de l’Hospitalet de l’Infant, que visitarà l’Ametlla de Mar amb aquesta comèdia que posa en evidència la hipocresia i desamors al voltant d’una parella on el marit i la dona s’enganyen. A partir de l’entrada d’un lladre a casa seva, es genera una sèrie d’embolics en què els personatges es van culpant els uns als altres per no ser descoberts. Josep Tomàs Margalef és el co-director del Grup Escènic de la SCER.

La representació teatral, que tindrà un cost de 7 euros pels no socis i 5 euros pels socis, tindrà lloc dissabte a les 19.30 h a la sala SCER.

Amb aquesta obra es donarà per finalitzada la mostra que ha comptat amb sis representacions de diferents grups del territori. La cloenda comptarà amb la presència d’autoritats i s’obsequiarà amb un detall a cada grup participant.

Comparteix