Dotze podis del Club Patí l’Ametlla a l’Intercomarcal de Patinatge Artístic

Comparteix

Sis patinadores també es van guanyar el bitllet per participar a la Final Nacional de Catalunya el pròxim 18 de juny a Amposta.

El Club Patí l’Ametlla de Mar va assolir 12 podis a la final del Campionat Intercomarcal de Patinatge Artístic que va tenir lloc diumenge dia 15 de maig al Poliesportiu Municipal Galetet de l’Ametlla de Mar.

El club calero va estar representat per 17 patinadores i patinadors en una competició que va reunir els millors clubs del Baix Ebre i el Montsià en patinatge escolar.

Dotze dels representants de l’entitat calera van pujar al podi, cinc d’elles i el quintet, com a Campiones de les Terres de l’Ebre en obtenir la primera posició. A més, sis d’aquestes patinadores també es van guanyar el bitllet per participar a la Final Nacional de Catalunya.

Nerea Bertomeu és monitora del Club Patí l’Ametlla de Mar.

El nou criteri de classificació aplicat pels Consells Esportius, va privar de fer-ho a algunes patinadores més, ja que tot i que es classifiquen dos per categoria, els consells esportius prioritzen la representativitat, amb la qual cosa es classifiquen només les primeres de cada comarca, independentment de la posició que ocupin a la classificació general.

La Final Nacional tindrà lloc el 18 de juny a Amposta.

El Club Patí l’Ametlla de Mar competirà el pròxim dissabte dia 21 de maig de setmana en dos fronts diferents. L’Open Promoció de la Federació Catalana de Patinatge, per a nivells 1, 2, 3 i 4 que tindrà lloc a Amposta i l’Open Formació per a nivells 5, 6 i 7 que tindrà lloc a Ger (Girona) amb la presència del club calero.

Classificacions


Juvenil A

1.- Meritxell Flores Margalef

2.- Laia Llambrich Balfegó

Cadet B

1.- Mireia Manjón Redondo

Infantil A

1.- Hannah Pallarès Parramón

2.- Gina Monforte Arques

6.- Paula Serrano Duque

Infantil B

2.- Maria Llaó Laboria

Aleví A

1.- Carme Arbó Consarnau

6.- Noa Martínez Garcia

Benjamí A

1.- Àngels Llaó Labòria

2.- Xènia Cèsar Pérez

3.- Carla Monforte Arques

4.- Anna Brull Sánchez

Benjamí B

3.- Valèria Brull Coruña

Benjamí C

5.- Clàudia Barrera Sánchez

Prebenjamí C

3.- Enric Serrano Duque

Quintet Secundària

1.- Humanoide Humà del Futur C.P l’Ametlla de Mar

Xou Primària

2.- Crispetes. C.P l’Ametlla de Mar.

Comparteix