El pàdel calero rep un seriós correctiu davant del Bahia Mar de la Ràpita

Comparteix

Van perdre per 3 a 0 amb el Pàdel Bahia Mar de la Ràpita i conseqüentment també van perdre el lideratge de la 4a Categoria.

L’equip Federat de Pàdel del Club de Tennis l’Ametlla de Mar, va rebre un seriós correctiu diumenge en la seva visita al Pàdel Bahia Mar de la Ràpita, en perdre per 3 a 0 i conseqüentment, el lideratge de la 4a Categoria.

Els de l’Ametlla de Mar es van veure sorpresos per un Bahia Mar renovat, que no va donar opcions als caleros, que van perdre les tres partides. La parella Marc Medrano i Jaume Pijoan va perdre 6-2 i 6-2, Aitor Lallana i Jordi Torres van perdre 6-1 i 6-1, i Ivan Fernández i Jordi Boyer van perdre 6-3 i 6-3 en la que va ser la primera derrota de la temporada d’aquesta parella.

Després d’aquesta derrota, la tercera de la temporada, els caleros han baixat a la 3a posició de la classificació amb 20 punts i s’han vist superats pel Marcambrils que també en te 20 i el Bahia Mar de la Ràpita que en te 21.

Jordi Torres és un dels components de l’equip.

Ara queden 6 partits i 18 punts en joc, tot i que la classificació s’ha ajustat molt i no serà fàcil l’objectiu de classificar-se entre els quatre primers i assolir l’ascens de categoria. El pròxim partit, els caleros, juguen amb el Pàdel Serramar a Alcanar diumenge a les 17.00 h, 4rt classificat a dos punts dels caleros.

Comparteix