Cristina Teba 7a al Campionat Mundial de Ball esportiu

Comparteix

L’esdeveniment va tenir lloc prop de la ciutat de Palerm (Itàlia).

La balladora calera Cristina Teba i el seu company, Àlex Gascón, queden 7ns al Campionat Mundial de Ball Esportiu.

El passat 1 de maig es va celebrar, a l’illa de Sicília, el Campionat Mundial de ball esportiu de la World Dance Organisation, on va participar la balladora calera, Cristina Teba i el seu company, Àlex Gascón, de 16 i 17 anys.

L’esdeveniment va tenir lloc prop de la ciutat de Palerm, i la parella va competir en la categoria sub-19 i sub-21 en la modalitat de balls llatins, aconseguint arribar a les semifinals en tots dos casos. Si bé, en la categoria, sub-19 Cris i Àlex van estar a punt d’entrar a la final, però es van haver de conformar amb la setena posició.

Cal destacar la presència nombrosa de parelles ucraïneses tot i la difícil situació que es viu al país, i algunes d’elles amb bons resultats. És el cas de dues parelles d’Ucraïna que han estat acollides a Alacant i actualment entrenen diàriament amb la Cris i l’Àlex.

Comparteix