L’Infantil i l’Aleví A de l’AME posen punt final amb derrota a les seves respectives competicions de lliga

Comparteix

La temporada dels equips de futbol base està arribant al final. Al juvenil i el cadet, s’han afegit aquest passat cap de setmana l’infantil i l’aleví A de l’AME, que també posen punt final a la competició. El benjamí i el prebenjamí ho faran el pròxim cap de setmana.

L’infantil de l’AME de l’Ametlla de Mar va perdre per 2 gols a 0 al camp del Jesús Catalonia en l’últim partit del campionat de lliga. Els de l’Ametlla de Mar han finalitzat el campionat a la 9a posició de la classificació. El balanç dels caleros després dels 24 partits de lliga, ha estat de set partits guanyats, un d’empatat i setze de perduts, amb 45 gols a favor i 53 en contra. Xavi Borràs és l’entrenador de l’infantil.

Pel que fa als alevins, l’aleví B a la 3a divisió, que juga la Copa Terres de l’Ebre va descansar, i l’A a la 1a divisió, va perdre per 7 a 0 al camp del Jesús i Maria en un partit sense opcions pels caleros. Els de l’Ametlla de Mar també han finalitzat la lliga, concretament a la 12a posició o cosa que és el mateix, a la 2a posició per la cua. Els caleros han sumat 13 punts amb 24 partits, amb 4 partits guanyats, 1 empatat i 19 de perduts, amb 48 gols a favor i 114 en contra. Hèctor Benaiges és l’entrenador de l’aleví A.

Quant al futbol escolar, el benjamí Llobarrets va perdre 4 a 5 a casa amb el Flix en un partit disputat fins a l’últim moment. Els caleros baixen a la 7a posició amb 9 punts. Per la seva part, el prebenjamí Seitonillos va imposar-se per 4 gols a 0 al Tortosa Ebre Negre. Els de l’Ametlla de Mar són 4 s a la classificació amb 12 punts.

Comparteix