La rítmica calera al Campionat Intercomarcal de la Ràpita

Comparteix

A més, les gimnastes Eila Gimeno i Leire Farnós participaran en el Campionat de Catalunya.

El pròxim dissabte 7 de maig, el pavelló poliesportiu de la Ràpita serà escenari del campionat intercomarcal dels Jocs Esportius Escolars, amb la quarta i última jornada de la lliga intercomarcal de gimnàstica rítmica de les Terres de l’Ebre.

La gimnàstica rítmica convoca la quarta i última jornada intercomarcal de la temporada, i comptarà amb la participació d’esportistes representants del Club Gimnàstic Rapitenc, Club Rítmica Tortosa, Club Rítmica Xaloc, Club Rítmica Amposta, Club Gimnàstica Rítmica l’Ampolla, Club Rítmica Canareu,  Rítmica Sant Jaume i Rítmica la Sénia i AME Ametlla de Mar. La competició s’iniciarà a les nou del matí i s’esperen més de 120 actuacions entre individuals i conjunts.

La representació calera estarà formada per una quinzena de gimnastes. Tere Llambrich, és la coordinadora de la secció de rítmica de l’AME.

La competició es podrà seguir en directe via streaming en temps real pel canal You Tube a l’adreça https://youtu.be/s4keRI3P7B0.

A més, les gimnastes Eila Gimeno i Leire Farnós participaran en el Campionat de Catalunya de nova creació que es disputarà a Torredembarra. Eila ho farà en categoria infantil nivell 2 en l’aparell de cèrcol i la Leire en categoria aleví nivell 3 en l’aparell de pilota.

Comparteix