La natació calera a la Final Intercomarcal escolar de natació a Amposta

Comparteix

L’Àrea Municipal d’Esports de l’Ametlla de Mar ha classificat 22 dels trenta nadadors i nadadores de les fases comarcals.

Diumenge dia 8 de maig serà el torn de la natació escolar a la piscina d’Amposta amb la trobada final intercomarcal dels Jocs Esportius Escolars de Catalunya després de les tres fases comarcals disputades.

A partir de les deu del matí s’han programat 41 sèries d’individuals dels diferents estils (lliures, esquena, papallona i braça) així com els respectius relleus en totes les categories amb nedadors i nedadores del Montsià, Baix Ebre i Terra Alta.

L’Àrea Municipal d’Esports de l’Ametlla de Mar ha classificat 22 dels trenta nadadors i nadadores de les fases comarcals, els quals, participaran en 36 proves. Griselda Gaseni, és coordinadora de natació de l’AME.

La competició es podrà seguir via streaming a l’adreça https://youtu.be/DgezVLuqyFg. La competició està organitzada pel Consell Esportiu del Montsià amb la coordinació general de l’Agrupació Territorial de Consells Esportius de les Terres de l’Ebre.

Comparteix