Continua la Mostra de Teatre aquest dissabte amb ‘La visita’ de Mora d’Ebre

Comparteix

La representació serà a les 19 h de la tarda.

El Grup de Teatre de Mora d’Ebre pujarà a l’escenari de la SCER de l’Ametlla de Mar, aquest dissabte, amb l’obra, ‘La visita’ de la Isabel-Clara Simó. Es tracta d’una representació dramàtica, la més seria de totes les obres de la Mostra, que té com a protagonista la mort.

El relat narra la història d’una parella de vells que assisteixen a la tragèdia inevitable de qualsevol vida: la mort. Tot el dolor del món i alhora tota la rebel·lia es condensen en aquesta obra que ens ofereix un retrat ple de sarcasme i humanitat del pas del temps i del castell de cartes on naufraguen totes les vanitats. Així ho explica el codirector del grup escènic de la SCER, Josep Tomàs Margalef.

La representació, que tindrà un cost de 7 euros pels no socis i 5 euros pels socis,  serà a les 19 h de la tarda de dissabte.

La Mostra està a la recta final, només queden dues obres per gaudir de teatre amateur del territori; diumenge vinent tindrà lloc ‘La imaginació’ a càrrec del Grup de Teatre Alcavot de Sabadell i el dissabte 21 de maig, el Grup de Teatre Quo Vadis de l’Hospitalet de l’Infant tancarà la Mostra amb l’obra, ‘No hay ladrón que por bien no venga’.

Comparteix