Els Veterans de la Cala perden 3 a 1 a Roquetes i finalitzen 5 s a la lliga

Comparteix

Els caleros van viatjar amb només 10 jugadors i van competir, però no van poder amb el Roquetenc.

L’equip de Futbol de l’Agrupació de Veterans de l’Ametlla de Mar va perdre el passat cap de setmana per 3 a 1 al camp del Roquetenc, en l’últim partit del campionat de lliga de veterans de les Terres de l’Ebre.

Els caleros van viatjar amb només 10 jugadors i van competir, però el Roquetenc, que necessitava sumar per aconseguir el campionat, es va acabar imposant. Isaac Pintado de penal va fer el gol calero.

Amb la derrota, els de l’Ametlla de Mar no han pogut superar finalment als veterans del Tortosa i encara que amb els mateixos punts, s’hauran de conformar amb la 5a posició final, a causa de la diferència d’un sol gol en el golaveratge general.

Cal recordar que amb la seva victòria per 7 a 0 a l’Aldeana, en partit recuperat a mitjans de setmana, els caleros es van situar 4 s, encara que per a mantenir la 4a posició, el Tortosa havia de perdre o els caleros sumar, i no va acabar passant ni una cosa ni l’altra.

Joan Pere Llambrich, és l’entrenador dels veterans.

El Campió ha estat el Roquetenc, que amb 49 punts, ha acabat superant a l’Amposta que n’ha sumat 46.

Comparteix