El Bàsquet l’Ametlla guanya a les Borges del Camp amb cinc justos

Els de l’Ametlla de Mar són 3 s a la classificació de la segona fase, a un sol punt de distància dels dos líders, el Vila-seca i el Teresianes de Tarragona.

El Club Bàsquet l’Ametlla de Mar es va imposar dissabte per 50 a 89 a les Borges del Camp davant del Rocabruna sots-25, en un partit en el qual, els caleros van dominar de principi a fi.

I això que els de l’Ametlla de Mar van viatjar amb només cinc jugadors i amb baixes importants. Així i tot, es van apuntar els quatre parcials del partit, tot i que fou en el segon quart, amb un 7 a 23, que els de l’Ametlla de Mar van aconseguir marxar en el marcador. Ja al descans, el resultat era favorable als caleros per 17 a 42.

Els caleros van baixar el percentatge d’encert en els tirs lliures i amb només cinc encerts des de la línia de tres punts, tot i que van tenir un gran encert en els llançaments de dos, destacant els 28 punts de Pol Aguado o els 21 de Guillem Mayor.

Domènec Duran, ‘Mingui’, és un dels components de l’equip.