Jornada completa a casa del futbol base calero

Comparteix

 Tots els partits tindran lloc en dissabte.

La jornada del futbol base de l’Ametlla de Mar ve marcada per la disputa de tots els partits a casa. Seran un total de set partits i tots és jugaran en dissabte.

El cadet de l’AME jugarà dissabte a les 12.15 h davant de l’Ascó, 8è classificat amb 27 punts. Els caleros, que venen de guanyar 4 a 0 a l’Arnes, amb gols d’Àlex Estrada, Erik Borràs, Unai Costa i Joel Sabaté, segueixen 4 s a la classificació amb 41 punts.

Per la seva part, l’Infantil juga amb el Futbol Formatiu Terres de l’Ebre, 2 n a la classificació amb 60 punts. Els de l’Ametlla de Mar venen de perdre per 2 a 1 del camp de l’Aldeana, amb un solitari gol d’Isaac Pérez, i són 9 s a la classificació amb 22 punts. Xavi Borràs és l’entrenador de l’infantil.

Quant als alevins, l’A a la 1a divisió, juga a les 10 del matí davant de l’Ulldecona, 7è amb 35 punts. Els de l’Ametlla de Mar, que venen de perdre per 11 a 1 al camp del líder l’Amposta, amb un gol de Rubèn Álvarez, estan a la 12a posició, 2ns per la cua de la classificació amb 13 punts.

L’Aleví B jugarà la segona jornada de la Copa Primavera davant de l’Amposta D. Els caleros van guanyar la primera jornada a domicili per 3 a 7 davant de l’Ebre Escola. Derek Alcaide i Jofre Iruela van marcar un doblet, i també van golejar Pau Vilabrú, Marcel Farnós i Saad. Lluís Vila és l’entrenador de l’aleví B.

Si parlem de futbol escolar, el benjamí Llobarrets juga a les 10 del matí davant del Campredó, 3r amb 12 punts. Els caleros van perdre l’últim partit per 5 a 1 al camp del Mora la Nova, i estan 6ns amb 9 punts. Per la seva part, el prebenjamí Seitonillos juga a les 11.15 h davant de l’Olímpic Mora d’Ebre, 6è amb 5 punts. Els petits caleros venen de perdre per 4 a 3 davant del Tortosa Ebre Blanc, i són 4ts amb 9 punts.

Comparteix