El pàdel calero guanya a Reus i continua líder

Comparteix

L’equip de pàdel federat del Club de Tennis de l’Ametlla de Mar va guanyar el passat cap de setmana per 1 a 2 a les pistes del Tot Pàdel Reus i mantenen la primera posició de la classificació a la 4a categoria provincial.

Els de l’Ametlla de Mar es van imposar en un difícil enfrontament davant dels reusencs. La parella Antonio Callau i Jaume Pijoan van guanyar 0-6 i 3-6 i Marc Medrano i Jordi Boyer també toc i que van necessitar tres sets, 6-4, 3-6 i 1-6. En canvi, la parella Joaquim Penya i Jordi Torres van perdre, tot i guanyar el primer set 7-9, però perdent els dos següents 7-5 i 6-3.

Amb aquest resultat, els caleros es mantenen líders però amb un sol punt d’avantatge respecte al 2n classificat el Marcambrils i dos respecte al Bahia Mar de la Ràpita.

Jordi Torres és membre de l’equip de pàdel.

Ara, els caleros deixaran aparcada la lliga, ja que aquest cap de setmana comença la Copa Catalunya. Els de l’Ametlla de Mar estan exempts de jugar la 1a eliminatòria en ser caps de sèrie donada la seva 1a posició a la lliga, i no debutaran a la copa fins al 8 de maig, contra el guanyador de l’enfrontament entre el Vallmoll B i el Tot Pàdel reus C.

El partit es disputarà diumenge dia 8 a les 11 h del matí a les pistes del CEM la Cala i el guanyador, es classificarà per disputar la fase final a Barcelona els dies 3, 4 i 5 de juny.

Comparteix