Es pavimenten diferents carrers de la urbanització de Les Tres Cales

Comparteix

L’Ajuntament continua amb el compromís de mantenir i millorar els carrers que es troben en mal estat de la urbanització, a través de dues subvencions.

Aquest dilluns s’ha iniciat una actuació de pavimentació a tres carrers de la urbanització de Les Tres Cales. Pròximament, també tindrà lloc una obra de més envergadura que repararà gairebé 20.000 m2 de diferents carrers de la mateixa urbanització. D’aquesta manera, continua el compromís de mantenir i millorar els carrers que es troben en mal estat.

La primera actuació, que ja està en marxa, preveu la pavimentació a diferents trams dels carrers Tramuntana, Cambrils i Tord. El projecte és valorat 18.000 euros, 9.000 dels quals són subvencionats per la Generalitat, en raó dels danys ocasionats pels aiguats del 20 i 21 d’octubre de 2018.

Les obres pavimentaran 1.300 m2 amb un doble tractament de reg asfàltic. La previsió de la durada és una setmana, durant la qual es veurà afectada la circulació de vehicles. Jordi Gaseni és l’alcalde de l’Ametlla de Mar.

A banda, el pròxim mes de maig s’iniciarà la reparació de diversos carrers principals de Les Tres Cales, com l’av. CalaForn, av. Tres Cales, av. del Mar, carrer de la Caleta o carrer Cala Vidre. En total, seran 18.300 m2 d’asfalt, amb l’aplicació d’aglomerat asfàltic, per aconseguir més durabilitat. Es tracta del projecte de 240.000 euros, subvencionat majoritàriament pel Pla d’Actuació Municipal (PAM) de la Diputació de Tarragona.

Comparteix