Gaseni, escollit candidat d’Esquerra Republicana a l’alcaldia de l’Ametlla de Mar

Comparteix

L’assemblea de la secció local d’ERC de l’Ametlla de Mar va escollir Jordi Gaseni com a candidat per a presentar-se a les eleccions municipals de 2023.

L’actual alcalde de l’Ametlla de Mar, Jordi Gaseni i Blanch, tornarà a encapçalar la candidatura d’Esquerra Republicana a l’alcaldia, després que l’Assemblea de militants l’hagi escollit, per unanimitat, com a cap de llista. Gaseni té com a objectiu continuar amb el sanejament de les finances municipals que es va trobar en accedir a l’alcaldia l’any 2015, així com impulsar diferents projectes de transformació del municipi, alguns dels quals s’han vist retardats per l’impacte dels dos anys de Covid.

A la gestió econòmica dels dos mandats de Jordi Gaseni, cal afegir l’impuls de diferents actuacions i projectes importants en la millora del benestar de la ciutadania, com l’obertura de la residència de gent gran, la creació d’aparcaments al nucli urbà, la construcció de la Biblioteca Municipal, l’ampliació del Centre d’Atenció Primària, la millora de carrers de Tres Cales, la construcció de la rotonda d’accés al poble, els projectes de les depuradores de les urbanitzacions del nord i l’actual, un projecte d’oci nocturn pel jovent, entre d’altres. Així ho explica l’alcalde.

En aquest sentit, Esquerra Republicana intentarà revalidar la majoria absoluta que va assolir a les eleccions municipals de l’any 2019 per seguir liderant la transformació de l’Ametlla de Mar i donar continuïtat a les seves polítiques i accions que, segons ERC, han suposat un canvi significatiu en la gestió i el benestar el municipi.

Jordi Gaseni ha encapçalat la candidatura republicana municipal des de l’any 2003, quan es va incorporar com a regidor a l’Ajuntament. Alcalde des del 2015, va ser representant territorial de l’Esport de la Generalitat de Catalunya a les Terres de l’Ebre entre 2009 i 2011,  i també conseller del Consell Comarcal del Baix Ebre, en diferents legislatures. Actualment, també és el president de l’Associació de Municipis per la Independència (AMI).

Comparteix