L’Escola Municipal de Música assaja al carrer

Comparteix

Es tracta d’assajos dels alumnes dels conjunts musicals.

Per celebrar la festivitat de Sant Jordi, l’Escola Municipal de Música de l’Ametlla de Mar ha preparat diversos assajos d’alumnes de diferents nivells al carrer. És la primera vegada que es duu a terme aquesta iniciativa que té l’objectiu de mostrar l’activitat del centre i el treball que realitzen els alumnes a les aules dels conjunts musicals.

L’EMMA ha aprofitat la Diada de Sant Jordi i l’arribada del bon temps per organitzar l’activitat ‘Assajos al Carrer’ aquest dimarts dia 26 d’abril i dimecres, dia 27. L’activitat tindrà lloc a la Rambleta del carrer Cala Joanet i hi podrà assistir tothom que vulgui.

Anna Vizcarro és Cap d’Estudis de l’EMMA.

Els grups de Grau Mitjà faran l’assaig aquest dimarts de 17:00 h a 18:30 h i el grup de Solfa Jove, els més petits de l’escola, ho faran aquest dimecres de 15:45 h a 17:15 h. En total seran uns 45 alumnes del centre que oferiran la seva música al carrer.

Comparteix