La Cala a recuperar-se amb el Santa Bàrbara de la derrota davant del Corbera d’Ebre

Comparteix

El filial a la 4a Catalana, juga aquesta tarda a les 20 h a la Galera.

El 1r equip de la S.C.E.R de l’Ametlla de Mar juga dissabte a les 17 h a casa davant del Santa Bàrbara. Els caleros esperen retrobar-se amb la victòria després de la inesperada ensopegada de diumenge davant del Corbera d’Ebre.

El rival és un dels equips més en forma de la categoria, ja que tot i anar per sota a la classificació, porta 27 punts sumats dels darrers 33 possibles. Diumenge va perdre 0 a 1 davant del Jesús i Maria amb un gol a l’últim minut.

Xavi Subirats, és l’entrenador del 1r equip.

Els de l’Ametlla de Mar segueixen a la 8a posició de la classificació, però ja amb només dos punts de coixí sobre el seu perseguidor, el Santa Bàrbara i a un punt del 7è classificat, el Flix.

Per la seva part, el filial a la 4a Catalana juga divendres a les 20 h a la Galera. Un partit a priori que s’hauria de guanyar, tot i que tal com reconeix l’entrenador Jordi Subirats, a la 1a volta van sorprendre’ls aquí a casa i venen de guanyar.

Mentre el caleros són 10 s amb 33 punts, la Galera és cuer amb 12.

Comparteix