La natació calera a seguir amb l’increment de podis al Comarcal de Tortosa

Comparteix

L’AME de l’Ametlla de Mar viatjaran a Tortosa aquest dissabte amb l’objectiu de seguir amb l’evolució positiva que està demostrant la nostra natació.

La Secció de Natació de l’AME de l’Ametlla de Mar participarà aquest dissabte dia 9 d’abril 9 d’abril a la tercera i última jornada de natació dels Jocs Esportius Escolars del Baix Ebre que tindrà lloc a la piscina del Win de les instal·lacions esportives municipals de Tortosa.

Tot i algunes baixes per malaltia, prop d’una trentena de nadadors i nadadores de l’AME de l’Ametlla de Mar viatjaran a Tortosa aquest dissabte amb l’objectiu de seguir amb l’evolució positiva que està demostrant la nostra natació.

A la 1a fase la natació calera va aconseguir 23 podis i dos primers llocs en relleus i 31 podis i de nou dos primers llocs en relleus a la 2a fase disputada a casa. Griselda Gaseni, coordinadora de la secció de Natació de l’AME veu als nostres representants preparats.

En aquesta ocasió els esportistes optaran al premi al nedador/a més complet/a on es farà la mitjana dels temps de les sèries que hagin fet durant les tres fases de competició, tenint en compte els diversos estils com són lliures, esquena, braça i papallona. Amb aquesta fórmula es pretén que en les edats de formació els joves esportistes coneguin tots els estils i puguin decidir més tard la seva especialització. La jornada, organitzada pel Consell Esportiu del Baix Ebre i el suport tècnic del Club Natació Tortosa, començarà a les deu del matí amb 52 sèries previstes entre individuals i relleus en les categories prebenjamí, benjamí, aleví, infantil, cadet i juvenil.

Comparteix