L’associació ‘Plans en Família’ fa tres anys i ho celebra aquest dissabte amb una festa

Comparteix

La celebració serà a les 11 h i a la plaça Catalunya.

Va ser l’abril de 2019 quan un grup de famílies de l’Ametlla de Mar van decidir crear una associació per compartir estones i vivències entre els diferents membres familiars. Aquest dissabte, han decidit celebrar l’aniversari amb diverses activitats, a la plaça Catalunyai a les 11 h del matí.

Tres anys de la creació de ‘Plans en Família’, una entitat que pretén promoure activitats infantils, dirigides principalment per infants d’entre 0 a 12 anys, sobretot dins del municipi. Aquest dissabte, ho celebraran amb una festa d’aniversari amb animació infantil amb minidisco i jocs a càrrec de la companyia Marieta Voltereta, també venda de creps i coc, música i molt més.

Eli Bonfill és membre de l’associació.

La celebració, oberta a tothom, també té l’objectiu de donar-se a conèixer i que més famílies del municipi participin de les activitats programades durant tot l’any.

Comparteix