Derrota per un punt del bàsquet calero a l’Arboç

Comparteix

El Club Bàsquet l’Ametlla de Mar va perdre per un punt de diferència a la pista del Bàsquet l’Arboç. Una nova pròrroga va decidir el resultat, demostrant la gran igualtat que hi ha en aquesta segona fase.

Els de l’Ametlla de Mar van perdre per 79 a 78 la tercera jornada de la 2a fase a la pista del Bàsquet l’Arboç. El partit va ser molt igualat amb domini altern en el marcador i diferències que mai van superar els vuit punts. Tot i la bona arrencada dels caleros amb un primer parcial de 15 a 21, els locals van contrarestar amb un segon parcial de 14 a 11.

Amb els caleros carregats de faltes personals i els locals més encertats des de la línia de tirs lliures amb un encert de 20 punts sobre 27, per 8 de 14 pels caleros, el resultat al final del temps reglamentari va ser d’empat a 66. De nou, era necessària una pròrroga per decidir el partit i de nou, va predominar la igualtat fins a l’últim instant, ja que el clàxon final va sonar amb un resultat de 79 a 78 favorable als locals. Els de l’Arboç van convertir 8 llançaments de tres punts, per set dels caleros. Pol Aguado va ser el màxim encistellador de l’equip calero amb 26 punts.

Aitor Gavilán és jugador del Club Bàsquet l’Ametlla de Mar.

Segons derrota dels caleros en tres partits de la segona fase i els de l’Ametlla de Mar que segueixen 2 s amb 4 punts.

Comparteix